Iso-Britannia

2018-19

Uskonnon ja englannin matka Liverpooliin ja Lontooseen joustoviikolla:

Meri-Satu ja Heli

Matkan kesto 4-5 päivää

n. 700€

Mukaan pääsee jättämällä hakemuksen, johon saa lisäohjeet kurssin opettajilta. Sujuva englanti, kiinnostus maailmauskontoihin ja historiaan, sekä positiivinen asenne katsotaan eduksi.

Ryhmän maksimikoko: 14

Vain Jyllan opiskelijoille

T: Meri-Satu ja Heli

 

 

2017-18

Englannin ja historian opiskelijat vierailivat Lontoossa 29.8.-1.9.2017. Täältä pääset lukemaan Ainon matkapäiväkirjaa reissusta.

2016-17

Englannin kielen ja historian yhteinen kurssi “Teollistumisen historia” – suuntasi Lontooseen tammikuussa 2016 12 opiskelijamme kanssa. Teemana kurssilla oli teollistumisen historia ja suomalaisten yritysten puffaaminen Englannin markkinoille. Mukana oli myös kiinnostava kouluvierailu Coventryyn King Henryn yksityskouluun, Coventryssä vierailimme myös Transport Museossa, joka sopi teemaan kuin nenä päähän.

Yritysten markkinoinnista kuulimme upealla vierailulla Suomen suurlähetystössä, jossa luennoitsijana FBCC:n (Suomen Englannin kauppakamari) edustaja sekä suurlähetystön toimintaa esittelevä luennoitsija.

Opiskelijat esittelivät pareittain Lontoon tärkeimpiä nähtävyyksiä ja seikkailivat jo perinteeksi muodostuneen Amazing London -kisan tiimoilta ympäri Lontoota. Tutustuimme myös British Museumiin ja kävimme London Dungeonissa.

Matka oli onnistunut ja mukava, 2018 uudelleen!
Heli- ja Mari-opet

Kurssin toinen kantava teema oli yrittäjyys, erityisesti suomalaisten yritysten toimiminen Englannissa. Teimme yhteistyötä yrittäjyyden osalta Finnpro:n ja FBCC:n kanssa, vierailimme mm. FBCC: n toimitiloissa luennolla. Seuraavassa matkakuvia ?

Englanti 1 Englanti 2 Englanti 3 Englanti 4 Englanti 5 Englanti 6

Kalenteri Jyllan kalenteri
torstai
21
maaliskuu
perjantai
22
maaliskuu
maanantai
25
maaliskuu
tiistai
26
maaliskuu
Katso koko kalenteri