Cambridge- kielitutkinto

Cambridge-kielitutkintokurssi (vEA23)

Kurssi koostuu monipuolisista harjoituksista, joilla parannetaan kielitaitoasi lukemisen, kirjoittamisen, kuuntelemisen ja puhumisen osalta. Kurssin suorittaminen edellyttää aktiivista
osallistumista tunneilla. Kurssi jatkaa siitä mihin pakolliset kurssit (1-6) loppuvat ja se on täysin englanninkielinen, normaalia haastavampi kurssi. Kurssi arvostellaan asteikolla suoritettu/hylätty.

Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet osallistua arvostettuun Cambridge-kielitutkintokokeeseen (First Certificate in English). Tämä ei kuitenkaan kuulu kurssin sisältöön, eikä varsinaiseen kielitutkintokokeeseen osallistuminen ole siis pakollista.

Tutkinto on maailmankuulussa yliopistossa kehitetty, useissa maissa tunnustettu kielitaidon mittari. Erityisesti sitä arvostetaan kaupan ja teollisuuden aloilla ja oppilaitoksissa Iso-Britanniassa ja muissa teollistuneissa maissa eri puolilla maailmaa.

Cambridgen yliopiston sertifioiman kielitutkinnon voi suorittaa Suomessa kolme kertaa vuodessa; tutkintoon oikeuttavat testitilaisuudet järjestetään maaliskuussa, touko-kesäkuussa ja marras-joulukuussa.

Lisää tietoa FCE -kokeesta allaolevasta linkistä.

https://www.finnbrit.fi/exams-tests/cambridge-english

Kalenteri Jyllan kalenteri
tiistai
19
marraskuu
keskiviikko
20
marraskuu
torstai
21
marraskuu
perjantai
22
marraskuu
maanantai
25
marraskuu
Katso koko kalenteri